Georg Jensen udsalg

 Georg Jensen udsalg online

Vil du helst shoppe hjemmefra, så er der her mulighed for at købe Georg Jensen med rabat samtidigt med, at du sidder i sofaen.

Her er listen over de webshops som har tilbud på Georg Jensen.

Køkkentilbehør og meget andet - de er specielt kendt for deres designs i sølv og stål, og du finder Georg Jensen i rigtig mange danske hjem. Det er delt op således, at alle tesktiler som duge, sengetøj, håndklæder mm. er under mærket Georg Jensen Damask, mens alle andre aktiviteter er under navnet Georg Jensen. Fælles for begge mærker er, at det er utrolig høj kvalitet og gennemført design som kan holde i rigtigt mange år og som tit går i arv fra generation til generation. Georg Jensen Damask holder lagersalg 2 gange årligt.

Georg Jensen smykker på udsalg

Noget der kan være svært at finde på tilbud er deres smykker. De er så populære, at de faktisk aldrig behøver at blive sat ned, da de sælger så godt. Men der kan jo indimellem være undtagelser, og det er der også! F.eks. hos Brodersen + Kobborg finder du et lille udvalg af Georg Jensens smykker som er sat ned, og det er med 10-20%. Du finder aldrig Georg Jensen til lagersalgspriser, med mindre der er en butik der skal lukke, og så skal du være rigtig heldig.

Der kan være tidspunkter på året, hvor du kan være heldig at finde nogle rigtig gode tilbud på Georg Jensen. Det sker f.eks. Black Friday, hvor der kan være helt op til 60 % rabat hos Imerco eller Coop. Hos Imerco finder du primært deres stålvarer, hvor Coop har et stort udvalg i Damask. Så uanset om du er til smykker, tekstiler eller skåle, så kan du på listen herover finde lige dét, du søger fra Georg Jensen.

Håber du finder det, du søger.