GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Leje af lokaler til lagersalg

Mangler du et lokale til dit næste lagersalg?

Vi har adgang til et bredt netværk af udlejere over hele landet, og vores fleksible lejeaftaler gør det muligt at leje lokaler helt ned til 1 dag. Uanset om du er stor eller lille, tilbyder vi skræddersyede løsninger for at imødekomme dine behov.

Se nedenfor for en oversigt over vores tilgængelige lokaler til lagersalg. Hver liste indeholder kontaktoplysninger til den ansvarlige person, så du nemt kan komme i kontakt og få yderligere information.

Og som en ekstra fordel, tilbyder vi 10% i rabat til annoncering af jeres lagersalg, ved leje af et af nedenstående lokaler.

Aalborg (Nørregade)

Lejemålet er en attraktivt beliggende gågadebutik, der ligger tæt på Friis Shoppingcenter og Magasin – et hyggeligt område, karakteriseret ved et godt kundeflow og højt aktivitetsniveau.

Nørregade er en af Aalborgs hyggeligste gågader med mange specialbutikker og caféer. Nørregade er desuden blevet bindeleddet mellem Aalborg C og Østre Havn med Musikkens Hus, Nordkraft samt alle de nye opførte boliger.

Nørregade, der de seneste år har gennemgået en smuk renovering, ligger efter Bredegade Torv i naturlig forlængelse af gågaden Algade.

Omkring lejemålet ligger flere velkendte butikker, herunder herretøjsbutikken Albert Rex, Lydspecialisten samt Lagkagehuset. Hertil er der flere selvstændige caféer og vinbarer, hvilket giver et godt liv i gågaden.

I nærområdet findes gode parkeringsmuligheder – både tidsbegrænsede og betalingspladser.

Lokalet udgør i alt 228 kvm og indeholder et åbent butikslokale med tilhørende lager, køkken og toiletfaciliteter. Der er mulighed for leje af 2 p-pladser i baggården.

For yderligere information, kontakt Steffen Langelund Sørensen.
E-mail: steffenlangelund@gmail.com
Tlf. nr.: 50777679

Viborg Banegård

Lokalerne ved Viborg Banegård tilbyder en enestående beliggenhed for afholdelse af lagersalg med en konstant strøm af potentielle kunder. Med imponerende 3.000-4.000 mennesker, der dagligt passerer banegården, får du en unik mulighed for at nå ud til et stort publikum.

Der er både store og små lokaler, så her er der mulighed for afholdelse af både større og mindre lagersalg.

Derudover er der kundetoiletter, prøverum, bord og masser af parkeringspladser.

Kontakt Jesper Svensson for at høre nærmere.
E-mail: csleatherc@gmail.com
Tlf. nr.: 41998422

Reusers Randers

Lokalet er 91 kvm, og har adgang til port med fælles indgang. Der er også køkken og toilet.
Det ligger lige op ad Reusers' egen butik og nærmeste nabo er Billigblomst.

Lokalet er beliggende på Marsvej i attraktivt handelskvarter og der er mulighed for synlig skiltning.

Lokalet kan udlejes alene, men I kan også "leje" personalet i butikken til at sælge jeres varer - De er åbne for forslag og fleksible løsninger.

For yderligere information, kontakt Christina Charlotte Bang.
E-mail: christina@reusers.dk
Tlf. nr.: 31725617

Kolding Posthus

Lyst og lækkert lokale til ethvert brug!

Lokaliseret lige på Kolding Banegård, med 70 gratis parkering pladser lige udenfor døren, ligger Posthuset perfekt til lagersalg eller pop up shop.

Lokalet er 490 kvm, med køkken og bar, samt 7 toiletter, og med mulighed for at dele rummet op i mindre rum, er lokalet yderst fleksibelt.

Kontakt Morten Kvistgaard Pedersen for at høre mere om lokalet.
E-mail: mkp@m6event.com
Tlf. nr.: 26782050

Toosbuys Torv i Bredebro

I det sydvestlige Jylland, i nærheden af den tyske grænse og blot få kilometer fra Vadehavet, ligger den lille by Bredebro. I byens centrum finder du Toosbuys Torv, der blev bygget i 2015 og er opkaldt efter ECCOs stiftere, Birte og Karl Toosbuy.

Torvet rummer ECCO's største butik i verden samt et eksklusivt outlet på imponerende 700 kvadratmeter. Derudover finder du en butik, der kombinerer jagt- og outdoorudstyr.

Her er der et ledigt lokale på 150 kvm, som du/I har mulighed for at leje.

Du finder mere info på deres hjemmeside: https://toosbuystorv.dk/

Og hvis du er interesseret i det ledige lokale, kan du kontakte Jeannette Thyssen.
E-mail: jeth@ecco.com
Tlf. nr.: 30953371

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B