GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Velkommen til Lagersalg.com - Danmarks førende platform for lagersalg og outlets.

Lagersalg.com startede i 2013 og er danskernes foretrukne platform for at finde lagersalg, outlets og andre skarpe tilbud. Vi markedsfører næsten 400 lagersalg hvert år, og vi er stolte af at være placeret øverst på Google-søgeresultaterne, hvilket sikrer, at vores brugere nemt og hurtigt finder præcis det lagersalg de søger.

Ønsker du at nå ud til en særligt købestærk og shoppelysten målgruppe og dele dine lagersalg, outletbutikker eller gode tilbud? Så er vi her for at hjælpe dig og din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med...

Annoncering af lagersalg, outlet og udsalg (både fysisk og online)

Annoncering af LIVE salg

Med Lagersalg.com kan du få eksponering på forskellige kanaler, herunder vores velbesøgte hjemmeside, vores nyhedsbrev med over 100.000 modtagere, samt vores Facebook- og Instagram side.

På vores hjemmeside vil dit lagersalg blive præsenteret på en brugervenlig og overskuelig måde, der gør det let for brugerne at finde info om dit tilbud. Vi udnytter også kraften af sociale medier ved at markedsføre dit lagersalg på vores Facebook- og Instagram side, hvor vi har en stor følgerskare - faktisk over 146.000 følgere på Facebook.

Derudover inkluderer vi dit lagersalg i vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores mange abonnenter. Dette giver dig mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe og øge opmærksomheden omkring dit lagersalg.

Kontakt os i dag

Holder din virksomhed lagersalg?
Har du en outlet butik? Eller en webshop som holder udsalg?

Så send endelig en mail til vores Sales Manager,
Per Linderoth Klausen på per@lagersalg.com

Eller ring på tlf. 61 22 21 28 (tast 2)

Og få et uforpligtende tilbud på annoncering.

Har du restpartier som skal opkøbes?
Send gerne en mail til cecilie@lagersalg.com med en vareliste + pris, så ser vi om dette har interesse.

Mere om os

Lagersalg.com er Danmarks største guide inden for lagersalg, og vi har mange års erfaring med at generere trafik og styrke branding for virksomheder inden for en bred vifte af brancher, herunder mode, bolig, delikatesser og mange flere. Vi kan markedsføre lagersalg for enhver virksomhed, der ønsker at omsætte deres varelager.

Med kunder som Georg Jensen Damask, Samsøe Samsøe, Mads Nørgaard, Pilgrim, Royal Copenhagen, Kay Bojesen og mange flere, er vi det foretrukne valg, når det gælder at tiltrække kunder til lagersalg. Med vores store trafikmængde og følgerskare kan vi uden tvivl sikre kunder til dit lagersalg, uanset om det er stort eller småt.

Vi har mange års erfaring med sociale medier og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning, når det kommer til markedsføring på disse platforme. Vi kan nå en bred organisk målgruppe og booste din rækkevidde gennem betalt markedsføring.

Kontakt os i dag og hør om de muligheder, der kan gøre dit næste lagersalg til en kæmpe succes.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe.

Team Lagersalg.com

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B