GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Kategorier

Outlet butikker

Oversigt over outlet butikker

Danmarks bedste guide til outlet butikker finder du lige her :-)

Outlet butikker i Danmark

Vil du gerne shoppe til lagersalgs priser, men uden at skulle stå i kø i flere timer?

Du sparer 30-70% i de fleste outlet butikker. Rabatterne er ikke så høje som ved et lagersalg, men til gengæld slipper du for køen. Desuden kan du forvente, at varerne står/hænger pænt, som i en normal butik, og outlet butikkerne har almindelige åbningstider. Outlet butikker er derfor et rigtig godt alternativ til lagersalg. 

Du finder alle butikkerne herunder og leder du f.eks. kun efter sko, så brug funktionen 'tilpas søgning' og vælg de kategorier, du ønsker at spare penge på, såsom sko, bolig, kvinder osv.

God fornøjelse!

Her er listen over mange af de bedste danske outlet butikker. Du finder outlet butikker der forhandler alt lige fra børnetøj til sportsvarer.

Fælles for dem alle er, at du kan spare en masse penge på dine indkøb. Du vil med sikkerhed altid kunne spare minimum 30% og helt op til 90%. De varer du kan spare flest penge på, er typisk tøj, da det er en sæsonvare, hvor stilen hurtigt skifter flere gange om året. Så tidligere styles og kollektioner, vil ofte være sat ned med minimum 50% rabat. Ved køb af fx. køkkenudstyr, skal du forvente at kunne spare ca. 30%.

Rigtig mange virksomheder og brands har flere outlet butikker fordelt rundt i landet. Du vil kunne finde outlet butikker som repræsenterer vidt forskellige kategorier. Der kan bl.a. nævnes Jysk, Wood Wood, Spangsberg Flødeboller osv. Så hvad enten du er på jagt efter en ny brudekjole, nyt tøj til dig selv eller dine børn, en ny seng, dyne eller andet, så har du mulighed for at finde det i en af de mange outlet butikker her på vores side. 

Lige meget hvilke produkter eller varer du søger, så kan vi hjælpe dig med at finde outlet butikken, der forhandler det.  

I Danmark har vi desværre ikke så mange outlet butikker med gode brands, som de har i andre lande, men vi kan nævne store brands som Royal Copenhagen og JYSK, der er hoppet med på outlet-bølgen. Vi håber på at samarbejde med endnu flere store brands i fremtiden, så vi altid kan tilbyde vores medlemmer shopping og gode priser året rundt.

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B