Ecco Outlet

ecco logo

Åbningstider

Mandag kl. 09:30 - 18:00
Tirsdag kl. 09:30 - 18:00
Onsdag kl. 09:30 - 18:00
Torsdag kl. 09:30 - 18:00
Fredag kl. 09:30 - 18:00
Lørdag kl. 09:30 - 14:00

Adresse

Toosbuys Torv 1-4
6261 Bredebro, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa

Ecco sko fabriksudsalg

Har du spørgsmål til Ecco mht. udvalg af modeller, størrelser og alt andet, beder vi dig tage direkte fat i Ecco selv her. 

 Verdens største Ecco outlet butik ligger i Bredebro og har støvler, sko, accessories, 2. sortering og udgåede modeller. 

Du finder et stort udvalg af sko, herunder outdoor-sko, vandrestøvler, golfsko, performancesko, dame - og herresko samt sko til børn.

Kom og find sko til hele familien hos Eccos Outlet i Bredebro.

Ecco er et af danmarks mest populære sko mærker, og det er ikke uden grund de laver sko som er gode at gå i og til hele familien, men samtidigt er de også pæne, hvilket ikke altid falder sammen når man snakker om behageligt fodtøj.

I Eccos outlet i Bredebro, der hvor de også har deres hovedkontor, kan du shoppe sko i alle str. til rigtigt gode priser, det er sko som er udgåede fra kollektionen og det kan være diverse rester, så skal du have nye vinterstøvler, vandresko eller måske endda et par nye pumps til den næste fest, ja så kan du sikkert finde noget her, og der er også et stort udvalg til børn og vi ved jo at børnesko er dyrer og de voksner ud af dem hele tiden, så der skal købes nye igen og igen, så er det lidt sjovere hvis du kan få dem til halv pris, og det kan man i Eccos outlet butik, her sparer du nemlig altid op til 60% på sko. Og der er mange forskellige modeller at vælge imellem.