GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Om mit VIP abonnement hos Lagersalg.com

NYHED!
Har du et årligt VIP abonnement (350 kr. for et år), kan du invitere hele husstanden med. Husk venligst, at både du og personer fra husstanden skal have gyldig ID og sygesikring klar til billettjek ved indgangen.​

Som VIP-medlem, hvordan deltager jeg i VIP-lagersalgene?
Du kan deltage ved at hente en VIP-billet direkte fra vores hjemmeside, på den side, der er dedikeret til det pågældende lagersalg med VIP-adgang.

Efterfølgende vil billetten blive sendt til din e-mail, som du kan fremvise til billetkontrolløren ved døren.

Alternativt kan du logge ind på din profil på Lagersalg.com og downloade din billet.

Hvad skal jeg vise for at komme ind som VIP?
For at få adgang som VIP bedes du fremvise din gyldige VIP-billet ved indgangen. Denne billet kan enten være udskrevet eller vist på din mobiltelefon. Vær opmærksom på, at du muligvis bliver bedt om at vise ID ved indgangen.

Er der en speciel VIP-kø ude ved lagersalgene?
Nej, det er der ikke. Når VIP-tiden starter, skal du blot gå direkte op til døren/indgangen. Den søde billetkontrollør vil hjælpe dig ind.

Jeg er blevet forhindret i at komme til VIP tiden.
Må min veninde/kæreste/mand/anden få min billet?
Vi forstår, at planer kan ændre sig. Desværre er VIP-billetterne personlige og kun gyldige for den person, der har abonnementet. Hvis du bliver forhindret, opfordrer vi venligst til, at du sletter din billet, så en anden får mulighed for at deltage.

Hvordan sletter jeg en VIP-billet?
Det er enkelt - bare log ind på din profil her på vores hjemmeside, og naviger til afsnittet 'Billetter'. Der kan du nemt slette den ønskede billet.

Jeg har fået et nyt betalingskort. Hvordan tilføjer jeg det til min VIP profil?
Hvis du har fået et nyt betalingskort, kan du nemt tilføje det til din profil ved at logge ind på din VIP-bruger og klikke på ”abonnement”. Tilføj det nye betalingskort, og klik derefter på gem. Systemet vil automatisk trække pengene næste gang.

Jeg har nulstillet min adgangskode via jeres hjemmeside, og jeg kan fortsat ikke logge ind med min nye kode. Hvad gør jeg?
Hvis du stadig har problemer med at logge ind, kan vi manuelt oprette en ny adgangskode til dig. Send os blot en e-mail på: info@lagersalg.com, så vil vi sørge for at hjælpe dig.

Hvorfor er der et begrænset antal VIP billetter?
Vi stræber efter at sikre den bedst mulige oplevelse for vores VIP-kunder ved at tilbyde et begrænset antal billetter til hvert lagersalg. Dette giver os mulighed for at håndtere antallet af deltagere og sikre, at du oplever minimal ventetid og har tilstrækkelig plads til at nyde lagersalget fuldt ud.

Kan jeg få andre med ind på min VIP-billet?
Hvis du har et månedligt VIP-abonnement (50 kr. pr. måned), gælder din VIP-billet kun for dig.

Har du derimod et årligt VIP-abonnement (350 kr. pr. år), kan du invitere hele husstanden med. Vi vil blot bede både dig og dine gæster om at have gyldigt ID og sygesikringsbevis klar til billettjek ved indgangen.

Børn under 12 år må altid medbringes i følgeskab med en voksen med gyldigt abonnement og billet.

Kan jeg komme ind som VIP, selvom billetterne er udsolgt?
Selvom VIP-billetterne er udsolgt til det lagersalg du ønsker at deltage i, kan du skrive dig på ventelisten. Hvis en ledig billet bliver tilgængelig, og det er din tur på ventelisten, sender vi dig en e-mail med instruktioner til at sikre din billet til VIP-lagersalget.

Vær opmærksom på at du skal reagere hurtigt, da den ledige plads vil blive tildelt til den næste i køen, hvis du ikke svarer inden for kort tid.

Hvordan melder jeg mig ud?

Log på din VIP-bruger på https://www.lagersalg.com/vip-login (gerne på din computer, så vises fanen korrekt)

I fanen til venstre, klik på abonnement.

Klik på det abonnement du har.

Du kan herefter klikke ”afmeld”

Hvis du følger disse steps, vil du være korrekt afmeldt.
Har du måneds-abonnement der opsiges, så er dit medlemskab aktivt frem til udgangen af din betalingsperiode.
Har du års-abonnement der opsiges, så udløber dit abonnement automatisk, ved udgangen af betalingsperioden - når du afmelder dig.
Husk at VIP-abonnement og nyhedsbreve kører som separate aktiviteter.
Nyhedsbreve kan afmeldes i bunden af et nyhedsbrev.

Hvor mange lukker I ind i VIP tiden?
Vi frigiver det antal billetter, som virksomheden vurderer der er god plads til i lokalet. Det er derfor forskelligt fra lagersalg til lagersalg. Nogle lagersalg afholdes i lokaler der er 100 m2 og andre lokaler er over 1.000 m2. 
Alle VIP kunder med gyldig billet lukkes ind på samme tid i lokalet.  

Jeg er gangbesværet, må jeg havde en hjælper med til at bære på mine varer i VIP-tiden?
Du er velkommen til at medbringe ledsager, når du har særlige behov. Medbring blot ledsagerkortet og din egen gyldige VIP-billet.

Jeg har købt en vare med fejl/prisfejl, hvem kontakter jeg?
Du skal kontakte virksomheden, som du har været til lagersalg ved. Google dig frem til deres kontakt oplysninger/kundeservice.

 

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B