GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Royal Copenhagen Outlet butikker

Besøg Royal Copenhagens egne 2 outletbutikker i Vejle og på Frederiksberg. 

Ingen outlet fundet med de valgte filtre

Elsker du også designet og den gode kvalitet fra Royal Copenhagen? - Når du shopper i Royal Copenhagens egne outletbutikker kan du altid shoppe 2. sorteringsvarer til minimum 30 % besparelse i forhold til prisen på 1. sortering. 

Det stærke danske brand er at finde i næsten alle danske hjem, og pryder de fleste fine juleborde, påskeborde og står til udstilling i smukke vintrineskabe - en ægte fryd for øjet når design og kvalitet går hånd i hånd. 

Samler du på Blå Mega Riflet, Musselmalet Riflet, Musselmalet Halvblonde eller Musselmalet Helblonde, eller måske Prinsessestellet og Blå Elements?
Vi håber at du kan finde netop dit ynglingsstel i outletbutikken tættest på dig.

Hvis du ikke ved hvad 2. sortering er hos Royal Copenhagen, så kan vi fortælle dig at det er varer der kan indeholde små jernpletter i sort, blå eller brun på forsiden af produktet, på bagsiden kan fejlen være små jernpletter. Det kan også være helt små skævheder i produktet, dog ikke så slemme at produktet vil vippe på et bord. Royal Copenhagens strenge krav gør at afvigelserne aldrig er så store, at det vil gå udover produktets brugsegenskaber. 

Du finder som altid mega mussel 2 sortering i butikkerne, og en masse andet 2 sortering Royal copenhagen

Du finder Royal Copenhagens outletbutikker i Vejle og på Frederiksberg. 

Klik på logoet ved den butik du ønsker at besøge, så vil siden fortælle dig hvornår outletten har åbent, samt en adresse mm. dertil. 
Vi ønsker dig god shopping. 

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B