Dansk Outlet

Dansk outlet - outletbutikker i hele landet

Her finder du en oversigt over alle dansk outlets butikker, som der ligger rundt omkring i hele landet.

Måske kender du deres butikker i forvejen, da de har rigtigt mange af dem og i hele landet, de ligger primært i lidt mindre byer, hvor huslejen på lokaler er billigere, så de kan give dig den bedste pris, du spare 50-80% på alt i butikkerne, det er primært tøj, sko og accessories du finder i butikkerne, men så er det tilgengæld også for hele familien, da de har både til baby, børn, mænd og damer.
Og i alle størrelser du finder lige fra xxs-8xl eller mere, alt efter hvad de har fået hjem, så hele familien kan blive klædt på uanset alder eller størrelse.

Der kan fås en lang række forskellige mærker i butikkerne, og det variere fra dag til dag da der hele tiden kommer nye varer, og da det er rester der er tale om, kan du heller ikke altid være sikker på at alt fås i alle str. men til gengæld er der rigeligt at vælge imellem, da alle butikker er kæmpe store så du vil helt sikkert kunne finde noget og til hver enhver lejlighed, da de også har festtøj som gallekjoler og habit jakker.

Der er også altid et godt udvalg af sko og tilbehør.

DANSK OUTLET 

Dansk Outlet har hele 27 butikker rundt i hele landet og en webshop. Hos Dansk Outlet betaler du ALDRIG for meget - og du kan ALTID spare helt op til 50-80% på helt nye varer.
Det er stedet, hvor hele familien kan handle sammen, uden at manden og tripper utålmodigt med barnevognen ude på gaden. Dansk Outlet byder nemlig på alt inden for baby- og børnetøj, tøj til den modebevidste teenager, til herre og damer og til folk, der har brug for de store størrelser.

I såvel de fysiske butikker som på webshoppen finder du et kæmpe udvalg – både hvad angår tøj til alle anledninger og i alle størrelser. Dansk Outlet har nemlig størrelser op til str. 56 til damer og 8XL til herre. Skal du bruge tøj til den helt store fest? Til brylluppet, fødselsdagen eller konfirmationen? Eller er du bare på udkig efter smart og behageligt basistøj til hverdagen? I Dansk Outlet er der altid noget for enhver smag.

Dansk Outlet har varer fra både eksterne leverandører, som eksempelvis Solid!, Kappa, Mini A Ture, Jack & Jones, Moss Copenhagen, Place du Jour og mange flere samt egne mærker som Steenholt, Carnét og NERO. Sortimentet bliver hver uge suppleret med nye varer, så du med garanti kan finde lige dét, du er på udkig efter hos Dansk Outlet.

Find butikken nærmest dig her: https://www.danskoutlet.dk/find-butik/)
Eller shop online lige her: www.danskoutlet.dk

Kontaktinformation:

Danskoutlet.dk
Eli Christensensvej 53
7430 Ikast
+45 53 36 28 74
info@danskoutlet.dk