Dansk Outlet Brovst

dansk outlet

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Rotfeldsvej 5
9460 Brovst, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Besøg website »

Dansk Outlet Brovst

Stor outlet er nu åbnet i Brovst i Nordjylland. 

OBS ang. søndageÅbent 1. søndag i måneden samt alle søndage i december. 

Butikken råder over 1.000 kvadratmeter, med tøj til hele familien, både børn, damer og herrer. Med alt fra hverdagstøj, til festtøj og smoking. 

Kom med til outlet i Brovst hvor du kan shoppe amok i tøj til både børn og voksne, der er et kæmpe udvalg og du kan altid gøre en god handel når du besøger butikken i Brovst, de har selvfølgelig også en webshop hvor du nemt kan shoppe når du sidder hjemme i sofaen, så det er let tilgængeligt at købe billigt tøj alle dage på året, så du altid kan gøre en god handel lige meget hvornår du står og mangler noget, enten til dig selv eller dine børn.

I outlet butikken finder du et stort udvalg af forskellige mærker, de skifter hele tiden men mærker som du måske finder er Only, jack & Jones, Kappa, Adidas, Kilamnok og der er så mange forskellige at jeg ikke kan nå at skrive dem alle sammen her, men tjek eventuelt deres hjemmeside ud hvis du gerne vil have en fornemmelse af hvilket mærker, og hvilken stil de har.

Der er så meget forskelligt at der nok skal være et eller andet som kan falde i din smag, butikken har åbent fra mandag til lørdag alle uger og nogle gange også om søndagen, men der er selvfølgelig lukket på helligdage, men det kan du altid se på deres side.

Shop online her.