Dansk Outlet Tarm

dansk outlet logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 17:00
Tirsdag kl. 10:00 - 17:00
Onsdag kl. 10:00 - 17:00
Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 17:00
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Centervej 5
6880 Tarm
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet i Tarm er en stor butik som bestemt er et besøg værd, hvis du er i omegnen. De har et bredt udvalg og nogle søde ansatte som altid giver en hjælpene hånd. Så uanset om du går efter tøj til dig selv, dine børn eller måske en gave? Så kan du finde det her. Husk desuden at outlettet har en webshop som er åbent 24 timer i døgnet, så det er altid muligt for dig at spare penge, uden at du behøver at rejse dig fra sofaen! Du kan klare alt shoppingen på én gang, da de både sælger til mænd, kvinder og børn, så det er en shoppingtur for hele familien.

Kom til outlet i Tarm

Hos Dansk Outlet Tarm kan du gøre en usædvanlig god handel uden at gå på kompromis med kvaliteten. For selvom de hedder Dansk Outlet, så er der ikke skyggen af udgåede varer og restpartier rundt omkring på hylderne og stativerne i butikken. Hos Dansk Outlet Tarm modtager de nemlig nye varer hver eneste uge.

Dansk Outlet er en af de kæde butikker som ligger mange forskellige steder i landet, både i store og små byer og Tarm er en af de lidt mindre byer, men det gør igen forskel for her skal også kunne gøres et kup på nyt tøj, og i nærheden af Tarm ligger der også mange turistområder så måske du skal i sommerhus eller på camping i området, og skal en tur til Tarm? Så er der god mulighed for shopping.

Shop online her.