GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Jysk Outlet

Viste du at Jysk rent faktisk har 8 outlet butikker i Danmark? De ligger i forbindelse med deres almindelige butikker, og der er altid op til 70% rabat.

Vi har listet alle butikkerne her så du nemt kan finde dem, og finde lige den outlet butik der ligger nærmest dig :-)

Ingen outlet fundet med de valgte filtre

Find alle JYSKs outletbutikker

Jysk har outletbutikker rundt i hele landet og der vil altid være 30-70% rabat, og du kender nok Jysk i forvejen og ved hvilket sortiment de har, derfor kan du altid gøre en god handel på en lang række af deres produkter som senge, håndklæder, møbler, gardiner, tæpper, interiør og andet til din bolig, og da der er meget billigt i Jysk i forvejen, så kan du i deres outlet afdeling næsten få smidt varene i nakken, da det er sat ekstremt meget ned. 

De varer du finder i outletbutikkerne er f.eks. returvarer, varer med brudt emballage, varer som udgår af sortiment eller 2. sortering, derfor vil det også variere meget fra butik til butik hvad du finder i deres outlet, og du kan ikke forvente at finde de samme ting i alle butikker, derfor kan det også være en god ide at besøge flere af Jysks outlet butikker, hvis du søger efter noget specielt da du måske finder noget det ene sted men ikke det andet.

De byer du finder Jysks outlet i er Taastrup, Egå, Esbjerg, Odense, Viborg, Aalborg, Holbæk og Køge.

Derfor skulle der også være en outletbutik i nærheden af hvor du bor, da de er spredt ret godt rundt omkring i landet.

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B