Copenhagen Designer Outlet

Her finder du alle butikkerne der er at finde i Copenhagen Designer Outlet i Taastrup.

Adresse: Cityringen 6, 2630 Taastrup 

Alle butikker har åbent:

Hverdage kl. 10-19
Lørdag kl. 10-17    
Søndag

kl. 11-17

Stort udvalg af butikker i City 2 outlet

Hos Copenhagen Designer Outlet får du store besparelser på tøj til herre, dame & børn, sko, sport, skønhed, accessories & smykker fra danske og internationale brands. Butikkerne sælger tøj fra tidligere sæsoner eller restlagre fra indeværende sæsoner, der ligger under normal udsalgspris. Det er altid originale varer, hvis kvalitet er garanteret af producenten. Kollektionerne følger de sæsoner, du kender fra almindelige butikker, og der bliver ofte fyldt nye varer på hylderne. De fleste butikker har fuld retur- og/eller bytteret.

Vi tilbyder en lang række af brands heriblandt Nike, Lacoste, Gant, Boozt, Companys og meget andet. Som centret bliver udviklet, vil Copenhagen Designer Outlet med tiden kunne tilbyde endnu flere brands og fantastiske rabatter.

Modsat tøjet i butikkerne, så er der ikke sparet på noget i omgivelserne. Copenhagen Designer Outlet er et smukt arkitektonisk center med indbydende butikker, der danner ramme om en god shopping oplevelse. Og i forhold til, hvad mange forventer af et outlet i dag, er her ingen gamle papkasser og støvede lagerhaller.

Når du er i Copenhagen designer Outlet kan du også gå lige ind ved siden af og besøge City 2 shopping center, det er bygget sammen og der er derfor endnu flere butikker, du kan også gå ind og få en kop kaffe i cafeen eller måske spise frokost i en af deres restauranter. Der er rig mulighed for en rigtig god shoppingdag med gode venner eller måske med familien, for der er butikker med noget til alle