Ganni Postmodern Outlet

ganni postmodern logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Overgaden Oven Vandet 40
1415 København K, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa

Ganni Postmodern Outlet.

I Postmodern butikken vil du finde Ganni kvinde-tøj fra tidligere kollektioner og kollektionsprøver. 

Her er mulighed for at finde lækre ting fra Ganni til gode priser. Tag turen forbi outlet-butikken på Christianshavn og forny din garderobe med lækkert modetøj.

Ganni er blevet et af Danmarks mest populære modetøjs mærker og det er bestemt ikke uden grund, de har et meget karaktaristisk design som man kan kende, og de har deres helt egen signatur stil som gør deres design let genkendeligt, men samtidigt skiller det sig ud fra mængden.

I Gannis outlet butik vil du kunne finde tidligere kollektioner med op til 70% rabat, du kan også finde unikke kollektionsprøver som du ellers ikke havde fundet i deres butikker, eller måske den style du så tidligere i butikken som du fortrød du ikke købte den kan du være heldig at finde her, Ganni holder også lagersalg en gang imellem men det er kun meget få dage, og så går det stærkt og der er mange mennesker på en gang, vil du hellere shoppe i ro og mag, uden alt den stress og samtidigt sparer en masse penge, ja så er outlet en god ide her har du ikke så mange mennesker omkring dig og du kan prøve tøjet i et prøverum.

Jeg vil altid anbefale at tage et tur forbi Ganni, deres design er fantastisk og kavliteten af deres tøj er bare i orden, derfor er butikken helt klart et besøg værd hvis du er i København.

Du kan også finde Ganni på udsalg online