Name It udsalg

 Udsalg på name it

Name It er et dansk børnetøjsmærke som laver tøj til børn i alderen 0 – 12 år. De har tre forskellige kollektioner: én til de helt små babyer i str. 40 – 74 som hedder "Name It Newborn", så har de "Name It Mini" som er fra str. 80 – 104, og "Name It Kids" som er fra 110 – 152. Det er delt sådan op, fordi der naturligvis er forskel på, hvilken type tøj et barn på f.eks. 6 mdr. skal have ift. en på f.eks. 6 år. Så alle børn får lige præcis det, der passer til dem.

De laver moderigtigt tøj til lave priser, så hvis du finder Name It på udsalg, så får du det nærmest foræret, da priserne er virkelig gode i forvejen. De har ofte temaer på deres kollektioner som f.eks. om sommeren med Hawaii tema.

Name It har alt det tøj dit barn behøver lige fra overtøj til strømper, så hvis du kan lide lækkert tøj til lave priser, så har Name it noget til enhver smag og til ethvert barn.

Nu tænker du måske, at når det er så billigt, så er kvaliteten derefter, men det er ikke tilfældet. Da Bestseller, som er brandet bag Name It, er en kæmpe virksomhed, så producerer de også rigtig meget tøj, og jo mere du køber hos producenterne, jo billigere bliver det. Derfor er det meget svært for andre brands at konkurrere med dem. Alt deres tøj er testet, og meget af deres overtøj har fået topscore i tests, og du kan derfor nemt købe en flyverdragt i Name It til 600kr.

Muligvis har du hørt om dårlige arbejdsforhold og skadelige kemikalier i tøj? Men Bestseller går meget op i, at deres tøj bliver produceret under ordnede forhold, og meget af deres børnetøj er lavet i økologisk bomuld som er langt mindre miljøbelastende end konventionelt bomuld, så der fremadrettet kun vil komme mere og mere økologisk bomuld ind i tekstilindustrien.