Kaj Bojesen tilbud

Kay Bojesen tilbud - se dem her.

Her finder du en liste med websops som forhandler Kay Bojesen. De har jævnligt gode tilbud som gør, at du kan spare penge på dit næste Kaj Bojesen køb.

Kay Bojesen kan du stort set ikke finde på tilbud, men du kan være heldig, at der er en webshop som f.eks. holder fødselsdag eller har andre specielle kampagner som gør, at du kan få 5-20% rabat på Kaj Bojesen.

Kay Bojesen Abe tilbud

Den mest ikoniske figur er nok aben, da den er meget populær i de danske hjem. Den er blevet en kendt dansk figur som er meget populær, og derfor er det også en figur, som du yderst sjældent finder på tilbud. Der kan dog være undtagelser, når der er kampagner på de forskellige webshops. Det kan f.eks. være specielle rabatkoder som gør, at du kan få lidt rabat på aben.

Det er jo ikke kun aben Kay Bojesen er kendt for. Han har lavet en lang række forskellige dyr som heste, flodheste, fugle og mange andre.

De fleste tænker nok på de mange trædyr, når man siger Kay Bojesen, men han har også lavet mange andre designs som bestik og legetøj og andre ting i træ som studenterhuer, gardere, skiløbere og andre. Du finder en gave til de fleste lejligheder ved at gå efter en Kay Bojesen figur.

Det er blevet et ægte samleobjekt, men en anden ting som du kan samle på er den store bestikserie, hvor du kan få alt, hvad du skal bruge til det store bord, når du får gæster - lige fra forretten til kagebordet.