Udsalg Småfolk

 

Småfolk er et velkendt dansk børnetøjsmærke som har deres helt eget specielle design, som du ikke finder andre steder. Deres mest kendte print er dog deres Småfolk æbler, som du kan se på rigtig meget af deres tøj og tilbehør. Mange er rigtig glade for deres Småfolk æblesengetøj som fåes i mange flotte klare farver til både piger og drenge.

Småfolk holder til i Holbæk, og Småfolk holder lagersalg én gang om året, hvor du kan købe rester fra tidligere kollektioner, kollektionsprøver mm. med besparelser på op til 60 %. Bor du ikke i nærheden af Holbæk, eller vil du ikke køre den lange vej, så kan du nemt finde meget af Småfolks tøj og tilbehør nedsat på nettet. Dét du kan finde på udsalg på nettet er for det meste også tøj fra de tidligere kollektioner og varer med få antal tilbage. Derfor finder man tit Småfolk's vintertøj på udsalg om sommeren og sommertøj på udsalg om vinteren. Så hvis du er en udsalgsjæger, så er det med at planlægge dine køb frem i tiden, så kan du nemt handle alt dine børns tøj med besparelser på 50-70 %. Det kan godt betale sig at være på forkant, da det ellers er meget dyrt at skulle købe vinter overtøj til flere børn på én gang.

Det meste af Småfolks tøj er Öko-tex certificeret som garanterer dig, at dine børns tøj ikke er fyldt med skadelige kemikalier.

Småfolk laver rigtig mange flotte prints som er inspireret af 60’erne og 70’erne, som giver tøjet et fint retro look. Rigtig mange børn er også glade for Småfolk, da de laver mange prints med dyr, maskiner, bondegårde og selvfølgelig æbler. Du kender nok deres kendte velour bukser som kommer hver sæson i nye frække farver, og i deres faste sortiment finder du altid, kjoler, bodyer, bukser, cardigans, sengetøj, hagesmække, hjelme, huer, handsker, flyverdragter, regntøj og andre lækre ting, som findes i nye farver og prints hver gang der kommer en ny kollektion.

Så mangler dine børn tøj, eller står du og mangler en gave, så finder du her en masse lækre ting fra Småfolk på udsalg, og husk at alle webshops har min. 14 dages returret på alle varer. Du kan nemt købe en gave, og modtageren kan bytte den, hvis den ikke passer eller falder i deres smag.

Der er mange webshops som forhandler Småfolk, og det er nemt at finde Småfolk på udsalg, det kræver blot lidt søgninger på nettet, men vi har på Lagersalg.com samlet de bedste webshops med Småfolk udsalg, så du nemt kan finde lige dét, du mangler.