Designer udsalg
Udsalg med designerbrands.


Går ud også og drømmer om en designertasker eller tøj fra kendte designermærker?
Og vil du gerne spare masser af penge? Så skal du holde øje med disse sider.

Især omkring de store udsalg som januar udsalg, sommer udsalg og black friday kan du virkelig spare mange penge på designervarer.
Et par af de store webshop med et kæmpe udvalg af designere er kendte for at køre med helt op til 50% på stort set hele deres webshop til f.eks. Black Friday.

Når vi taler om varer fra designermærker, så kan en besparelse på 'blot' 20% faktisk spare dig for rigtig mange penge.
Mange af de store webshop med designerbrands går lidt stille med dørene når de holder udsalg, og ofte bliver udsalget først lagt på forsiden af deres hjemmeside en uge eller mere efter det er startet. Det gør de for at holde deres udsalg eksklusivt, og så det er de mest loyale kunder (og os som holder godt øje), som kommer først til de gode priser. 

Vi har her samlet vores favoritter. Det er ikke hele tiden at du finder udsalg på alle siderne, men det kan godt betale sig at holde øje løbende, især hvis du er på udkig efter en bestemt vare.

Kort om de forskellige webshops som vi henviser til her på siden;

LuisaViaRoma
Hos LuisaViaRoma finder du et kæmpe udvalg af mærker, priserne står på dansk og du opsamler point som du kan 'veksle' til gavekort til webshoppen. Vi anbefaler at holde godt øje med siden, LuisaViaRoma står nemlig for nogle af de vildeste rabatter på designerbrands. Flere gang om året, og især til Black Friday kører de med helt op til 50% rabat på stort set alle varer - også nye, sæsonaktuelle varer og styles som vi ellers ikke ser komme på udsalg. 

The Outnet
Er du ikke sippet med, at dit tøj skal være fra den nyeste sæson/kollektion? Så er The Outnet et virkelig godt sted at starte.
Måske du kender luksus webshoppen Net-a-Porter? The Outnet er deres outlet afdelingen, hvor varer bliver flyttet over, når de ikke længere er fra nyeste sæson. Du finder alle de store brands som Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Prada, Saint Laurent m.m., men du finder også et virkelig godt udvalg af high-end mærker som Sandro, Maje, J. Brand, Re/Done m.fl. The Outnet's eget mærke Iris & Ink er også værd at kigge på.

Net-a-Porter
Under udsalget sparer du ofte helt op til 70% på varer fra brands som Balmain, Valentino, Isabel Marant, Khaite, Jaquemus m.fl. Net-a-Porter er især et godt sted at holde øje med nye designere. Deres indkøbere er hurtige til at 'indfange' nye navne og her kan du ofte være heldig at få købt varer fra designere inden de slår helt igennem (og priserne dermed også stiger). Husk at tage et kig i deres beauty afdeling, hvor du finder et udvalg af banebrydende skønhedsprodukter. Går du op i bæredygtighed skal du kigge på deres Net Sustain 'afdeling' hvor de har fokus på bæredygtige mærker. 

MyTheresa
Hos MyTheresa finder du alle de kendte designermærker, men du finder også et spændende udvalg af mindre mærker. 
I løbet af året holder de mange mindre udsalg og sær-tilbud, så webshoppen er altid et kig værd, hvis du er på udkig efter designervarer.

Farfetch
Hvad gør Farfetch speciel? Måske du er på udkig efter en taske eller et par sko som bare er udsolgt overalt? Så skal du tage et kig hos Farfetch. De samarbejder nemlig med butikker rundt i hele verden og det er ofte her du kan finde de varer, som er væk alle andre steder.
En anden ting som jeg rigtig godt kan lide er, at de har en dansk version af deres hjemmeside, så du også ser danske priser. Det er altså bare noget nemmere at forholde sig til. Du finder et kæmpe udvalg af brands og du burde også tjekke deres Pre-Owned kategori, hvor du finder secondhand designervarer til gode priser.

24S
24Sevres er ikke så gammel men har været længe ventet. Her kan du nemlig shoppe brands som du ikke finder online andre steder som Dior og Louis Vuitton. Priserne står på dansk og de tilbyder nogle rigtig gode rabatter når de holder udsalg.

MatchesFashion
Her finder du igen en dansk version med danske priser. Udvalget af brands er kæmpe, og hos MatchesFashion finder du også mere specielle og unikke styles som mange andre webshops vælger at gå udenom, da de ofte fokuserer på mere klassiske styles. Så er du ude efter unikke designervarer, så er MatchesFashion et rigtig godt sted at starte din jagt.