Lola Ramona udsalg

Leder du efter et par nye Lola Ramona sko?

Så er det her du kan finde de shops som lige nu kører udsalg på de ine sko :-)

 

Lola Ramona sko udsalg

 

Lola Ramona er et dansk designet sko mærke, som har en helt unik stil, designet er meget 50’er 60’er inspireret med sløjfer, farver og sjove detaljer, alle Lola Ramonas sko er i højeste kvalitet, og de er super gode at gå i også dem med høje hæle, de fleste af skoene er lavet i læder, hvilket gør at de tilpasser sig din fod efterhånden som du går med dem, det er også med til at du får den korrekte støtte til din fod.

Så vil du have sko, støvler, sandaler eller tasker som skiller sig ud fra mængden, og tør du være anderledes, så skal du have et par af disse skønne sko, vil med sikkerhed sige at du vil få en masse komplimenter fra andre.

Prisen for et par Lola Ramona sko kan være noget dyr, så derfor har vi hjulpet dig lidt med at finde de gode online tilbud, her kan du købe skoene til -30 – 50 % hvilket er en del, da det er et mærke som hurtigt får deres sko udsolgt, da de er ekstremt populære.

Vil du hellere prøve dine Lola Ramona sko, inden du køber dem? Så holder Lola Ramona lagersalg i Horsens, hvor du kan gøre en god handel på sko, støvler, sandaler og tasker, det er for det meste kollektionsprøver og 2. sortering der bliver solgt på lagersalget, men priserne er til gengæld og så rigtigt gode, hvis du kan se bort fra mindre fejl og mangler, eller måske lidt slid under sålen.

Lola Ramona Angie udsalg

Leder du efter en bestemt model Lola sko, det kan være deres model Angie, Elsie eller Yvonne, deres sko laves faktisk ofte efter samme model, hvor de så bare sæson efter sæson skifter på faven eller udtrykket af skoen med sløjfer eller glimmer, så du hele tiden ved hvilke str. du passer, da skoene er de samme, bare med nyt design, så bruger du en str. 38 i Elsie, så er det altid det samme, så behøver du kun at skulle prøve skoene en gang, og efterfølgende er det meget nemt at købe sko på nettet.

Vil sige at hvis du først har fået et par Lola sko med hjem, ja så er der store chancer for at du bliver afhængig, jeg har efterhånden en del af deres sko, og det er svært ikke at tage et par mere med hjem, hvis jeg falder over et godt tilbud, det er som om de automatisk kommer under armen :-)

Der er ikke noget som et par sko, der kan pifte et ellers kedeligt sæt tøj op, så har du trukket i et sort sæt tøj, så vil det da være vildt flot med et par farvede sko eller støvler, og jeg har aldrig fået så mange komplimenter for sko, siden jeg begynde at gå i Lola Ramona, alle er vilde med dem, det kræver måske lidt mod fra nogen at smutte i et par grønne sko med hvide prikker og sløjfer, men gør det, du bliver