Sebra udsalg

 

Sebra lagersalg

Sebra er en dansk legetøj- og interiørbrand til børn. De laver alt fra bamser til små møbler, og det de først blev kendt for var deres hæklede bamser, som sidenhen er blevet kopieret af en lang række virksomheder. Mange af deres tekstiler som sengetøj, puder mm. er lavet i økologisk bomuld, og de har meget fokus på miljøet. Derfor finder du også spisestel produceret i bambus som er miljøvenligt, da det vokser meget hurtigt.

Sebra har eksisteret siden 2014, og det har siden haft kraftig vækst, og det fåes nu i 13 lande ud over Danmark. Men deres design er også noget der både appellere til børn og deres forældre, og de bruger meget sarte farver i deres design med mange pastelfarver, som er rolige og som man kan passe ind i de fleste hjem, uden at det kommer til at se for rodet ud i udtrykket. Det er stilrent samtidigt med, at børnene kan få lov til at bruge deres fantasi, når de leger med legetøjet eller møblerne, som jo kan bruges på mange måder.

En af deres mest solgte produkter er deres Killi seng (også kendt som "lilleper" sengen, da den er inspireret af sengen Lilleper sover i i "Far til 4" filmene). Pga. af dens popularitet finder du den heller ikke på udsalg, men du kan finde mange andre ting fra Sebra til nedsatte priser, og du kan på denne side se den liste af webshops, hvor du kan finde et godt tilbud på Sebra.