Soft Gallery udsalg

Her finder du listen over de webshops som har udsalg på Soft Gallery, så er du lige så vild med deres design som vi er her hos Lagersalg.com så er der rig mulighed for at gøre en god handel på det fine tøj.

 

Soft Gallery udsalg for børn

Soft Gallery designer lækkert tøj til både kvinder og børn. Deres stil er meget skandinavisk, de elsker sjove prints og fine detaljer, og noget af deres mest kendt mønster er ugleprintet, som kan se på meget af deres tøj og ikke mindst sengetøj, som man desværre ikke kan finde på udsalg. Men deres kollektioner bliver også ”gamle” på et tidspunkt, og de skal derfor skiftes ud med nye, og derfor kan du købe de lidt ældre kollektioner til gode priser. Man sparer som regel 20-50% på tidligere kollektioner fra Soft Gallery.

Da deres udvalg ikke er så stort, og deres tøj er vildt populært. Så kan det være udsolgt, inden det når at blive sat ned. Derfor skal du være hurtig, når der kommer tilbud på Soft Gallery. Mange af de shops, vi viser her, har måske kun én eller meget få stk. tilbage af hver enkelte model.

Soft Gallery holder også lagersalg et par gange om året i både Århus og København, hvor du spare op til 70% på deres populære tøj - Se datoen for det næste soft gallery lagersalg nu