Gant udsalg

 

Gant startede i 1949, og det har været en succes siden starten. De designer kvalitetstøj med et twist, og de elsker at skille sig ud, men de bevarer stadig det klassiske udtryk. Det hele startede med skræddersyede skjorter, og de var de første der designede farvede skjorter i anderledes materialer og med mønstre. Selv på kontoret hos Gant, var det forbudt for medarbejderne at bruge hvide skjorter.

Gant er startet af en immigrant fra Ukraine som drog til New York, hvor han startede med at producere skjorter og bluser for andre virksomheder, indtil hans sønner sagde, at det var bedre at lave tøj under eget navn, og der opstod GANT. Det hele startede med den klassiske skjorte, som de lavede et stort antal af varianter af, og op gennem 60’erne kom polo t-shirts og andre designs. I dag laver Gant både tøj og sko til mænd, kvinder og børn - og også alt fra sokker til sæbe. Så man kan sige, at deres udvalg er vokset, samtidigt med at de fastholder deres brand-DNA i alle deres produkter og kollektioner.

Gant er meget kendt verden over, og deres tøj kan bruges til alle lejligheder - lige fra arbejde på kontoret til festen om aftenen. Deres tøj ligger lidt over midten hvad angår pris, da det ikke er vildt dyrt, men man kan heller ikke kalde det billigt. Derfor er der stor efterspørgsel på Gant på tilbud, og det kan være svært at finde, men som så mange andre virksomheder, så skifter de kollektioner flere gange om året, og vil også gerne have solgt de ældre kollektioner, så du kan få Gant til billigere penge.