Freds world

Links til webshops som har udsalg og tilbud på Fred's World.

 

Fred's World laver baby- og børnetøj samt tilbehør til børn. Alt sammen i 100% økologiske materialer. Økologi er kommet for at blive, og vi kan alle sammen være med til at beskytte vores miljø og os selv, ved at vælge tøj og tekstiler som er økologiske eller öko-tex certificeret. Så ved du med sikkerhed, at tøjet ikke er fremstillet med skadelige stoffer og unødige kemikalier. Fred's World økologiske børnetøj er alt sammen i klare og flotte farver, og ikke som du tidligere ville se økologisk tøj. De laver det flotteste tøj til de små, og du kan finde et hav af forskellige figurer på deres tøj. Den mest kendte er nok Fred selv som er Fred's Worlds maskot. Han er en stor frø, som du også kan møde rundt omkring på de messer Fred's World deltager i. Udover Fred selv er der også fugle, monstre, dyr m.fl

Da produktionen af økologisk tøj er mere krævende, både produktionsmæssigt og tidsmæssigt, så vil du også opleve, at tøjet er dyrere end andre mærker som ikke er økologiske. Men vil du gerne være med til at beskytte dine børn for kemikalier og sikre, at de ikke udvikler allergi, så er pengene godt givet ud.

Men fortvivl ikke! Du kan finde Fred's World på tilbud, og du kan i forskellige webshops finde et udvalg af Fred's World tøj, sengetøj, hagesmække, overtøj mm. hvor du kan spare 40 og helt op til 70%. Dog skal du være opmærksom på, at det er varer fra tidligere kollektioner samt udgået varer, men du kan finde rigtig meget flot og smart tøj til dine børn til lave priser. Du skal bare holde øjne og øre åbne, hvis du ikke selv gider at side og surfe rundt på google efter webshops, så kan du her se en liste med shops der holder Fred's World udsalg.

Vi håber, at du kan bruge siden, og at du finder nogle gode tilbud.