Billi Bi udsalg

Er du også vild med mærket Billi Bi, så er du kommet til det rette sted vi har listet de webshops som har udsalg på Billi Bi, så du kan købe de lækre sko til rigtigt gode priser.

Billi Bi er et dansk skomærke som har eksisteret siden 30’erne, og deres design historie er derfor lang. Deres sko er i højeste kvalitet og med lækkert design for øje. Billi Bi er en familievirksomhed, som nu bliver drevet af søn og barnebarn af stifterne af virksomheden. Meget af deres design er italiensk inspireret, og skoene bliver også produceret af Italiensk skind, og herefter bliver de fremstillet i Spanien.

Sko mærket Billi Bi er blevet velkendt i Danmark, og de fleste kender dem og ved, at deres sko er lig med godt design, godt håndværk, god pasform og god kvalitet. Derfor er deres sko også i den høje ende, men du får også fodtøj der kan holde i mange år frem. Men hvis du gerne vil have de lækre sko til lidt billigere penge, så kan du her på siden se et udvalg af sko som er sat ned med op til 60%. Du finder både støvler, sandaler, stiletter, sneakers mm. Udvalget er stort, og der er noget for enhver smag.