Georg Jensen Damask lagersalg

georg jensen damask logo

 

 

Åbningstider

fredag, 2. marts 2018 til lørdag, 3. marts 2018
fre. kl. 09:00 - 18:00
lør. kl. 09:00 - 16:00


Adresse

Dieselvej 1
6000 Kolding
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Georg Jensen Damask lagersalg i Kolding.

På lagersalget kan du finde Damaskduge, frotté, sengelinned og accessories i udgåede farver og designs samt 2. sortering. Her kan du få fat på Georg Jensen Damasks lækre kvaliteter og design til stærkt nedsatte priser. Til Lagersalget vil der også være damaskduge, viskestykker, frotté og sengetøj - kræs til den kvalitetsbevidste!

Spar 50-60%!

OBS: Da det er i et butiks lokale kan pladsen godt være trang.

Georg Jensen er en del af den danske design tradition - de er et velkendt mærke på det danske marked, da de har været på markedet i flere generationer. Georg Jensen har et stort produktsortiment inden for tekstiler - som duge, servietter, sengetøj osv, i så god kvalitet at de er kongelige hofleverandører.

Georg Jensen Damask, holder lagersalg 2 gange om året, en gang om foråret og en gang om efteråret.

Der er altid et bredt udvalg af deres kendte designs, og deres vævninger i meget høj kvalitet. Dette gør dog at deres varer også er noget dyrere, end andre tekstiler, men her sikre du dig et produkt som har et unikt design og som kan holde i mange år frem.

Grunden til at de har så høj en vævning af deres tekstiler, er netop så slidstyrken/holdbarheden på deres tekstiler bliver så god som muligt!

 Kort sagt bør du skynde dig at komme afsted til dette lagersalg, hvis du er træt af dine tekstiler hele tiden går i stykker - og ønsker noget der holder samt er en visuel fryd!