Georg Jensen Damask logo

Åbningstider

torsdag, 7. marts 2019 til lørdag, 9. marts 2019
Torsdag kl. 09:00 - 18:00
Fredag kl. 09:00 - 18:00
Lørdag kl. 09:00 - 15:00

Adresse

Dieselvej 1
6000 Kolding, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Georg Jensen Damask lagersalg i Kolding.


Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Vi slår dørene op til vores populære Georg Jensen Damask lagersalg hvor vi både sælger 2. sorteringsprodukter med få, små og næsten usynlige fejl samt 1. sortering udgåede produkter og kollektionsprøver samt stofrester.

Der er mulighed for at spare helt op til 70 % på både duge, dækkeservietter, bordløbere, servietter, viskestykker, håndklæder, sengetøj og accessories. 

Masser af skønne produkter til meget attraktive priser.

Praktisk information:
Der vil være løbende opfyldning af varer
Barnevogne er velkomne.
Gode parkeringsforhold ved adressen

 

Georg Jensen er en del af den danske design tradition - de er et velkendt mærke på det danske marked, da de har været på markedet i flere generationer. Georg Jensen har et stort produktsortiment inden for tekstiler - som duge, servietter, sengetøj osv, i så god kvalitet at de er kongelige hofleverandører.

 

Der er altid et bredt udvalg af deres kendte designs, og deres vævninger i meget høj kvalitet. Dette gør dog at deres varer også er noget dyrere, end andre tekstiler, men her sikre du dig et produkt som har et unikt design og som kan holde i mange år frem.
Grunden til at de har så høj en vævning af deres tekstiler, er netop så slidstyrken/holdbarheden på deres tekstiler bliver så god som muligt!
Kort sagt bør du skynde dig at komme afsted til dette lagersalg, hvis du er træt af dine tekstiler hele tiden går i stykker - og ønsker noget der holder samt er en visuel fryd!