GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Italien

Outlet i Italien

I Italien er der rigtigt mange outletcentre, så det er stort set lige meget hvor i Italien, du skal hen, så kan du finde et outlet shoppingcenter. De har alle sammen gode rabatter på op til 70%, og det er hele året rundt. Derudover er der i perioder også udsalg, så priserne kommer endnu længere ned, det er specielt i august og januar.

Der ligger outlet tæt på Rom, Milano, Firenze, Venedig, Napoli og andre større byer i Italien.

Elsker du designer mærker ? og Specielt de Italienske mærker som Gucci, Versaci, Dolche & Gabbana, Valentino, Prada og jeg kunne blive ved, ja så er der mange af dem som har butikker i outlet centre rundt i landet, der er meget forskel på hvor store outlet centrene er og hvilket mærker der er, men tjek altid deres hjemmesider ud inden du tager afsted, selvom jeg lige nævner de mest dyrer mærker, ja så er der er også mærker i den anden ende af prisskalaen, og der er også andet end kun high end mode og accessories, du finder for det meste også sportstøj, modetøj, smykker, køkkenudstyr og meget andet, det svinger meget fra center til center hvad de har, og mærkerne skifter også efter lokationen, da der også er nogle lokale virksomheder reprænsenteret. 

Jeg vil sige at Italien er et af de lande som har nogle af de bedste outlet centre, netop fordi landet har så stærk en design profil og mage af butikkerne er med Italienske mærker som er eftertragtede.

Tjek listen ud og se om ikke der skulle være et outlet center tæt på din destination næste gang du er i Italien.

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B