The Place Luxury Outlet

Kort for The Place Luxury Outlet

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 19:00
Tirsdag kl. 10:00 - 19:00
Onsdag kl. 10:00 - 19:00
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 19:00
Søndag kl. 10:00 - 19:00

Adresse

Strada Trossi
13876 Sandigliano (BI), Italien
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet i Norditalien

Det eneste luksus Outlet i det nordlige Italien. Det er beliggende i Sandigliano, nær Biella, mindre end en time kørsel fra Milano og Torino. Med et areal på 1.500 m², vil besøgende finde et bredt udvalg af herre og dame tøj, sko og tilbehør fra de mest prestigefyldte italienske mærker, såsom Ermenegildo Zegna, Agnona, Gucci, Sergio Rossi, La Perla, Bellora. Personalet i The Places butikker taler forskellige sprog, for at sikre den bedste service selv til deres internationale kunder.

Kæmpe udvalg i outlets hvor du med sikkerhed kan gøre en god handel, der er mange forskellige butikker at vælge imellem og det spænder lige fra de meget eksklusive butikker hvor der ikke bliver lukket ret mange ind af gangen for at undgå tyveri, til de meget billige butikker hvor der hele tiden kan fås noget til få euro, så det er et center for alle i hele familien da der er mode til både, kvinder, mænd og børn.

Du skal kører lidt for at komme derud men det er meget nemt i bil, det er også muligt at komme dertil med bus.

Så er du til Italiensk design, er det her lige noget for dig der er de førende indenfor Italiensk mode og design, og det er i flere forskellige kategorier og pris klasser, Italien er verdenskendt for deres design og du kan nu være den heldige ejer af noget Italiensk mode til en brøkdel af den pris du normalt giver i de normale butikker. 

Tjek hele listen over Italienske outletcentre ud nu