GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Belgien

Skal du til Belgien, så er det en oplagt mulighed at besøge et af de outlet centre som ligger i landet. Her kan du finde et stort udvalg af kendte brands til stærkt reducerede priser. Der er outlets i byerne Messancy (20 min. fra Luxembourg), Maasmechelen og Zaventem.

When in Belgium ;-)

Skal du med på shopping? Jeg siger dig der er nogle fede butikker og du kan med sikkerhed gøre en god handel, der er flere outlet butikker i Belgien og det er bare med at finde den der er tættest på dig, med mindre du er til at roadtrip.

Du finder 3 outlet centre i Belgien, men da landet jo ikke er ret stort og det grænser op til andre lande, kan du med fordel også se efter outletcentre i Frankring   Eller måske outlets i Holland?  

Er du den der gerne vil kombinere din ferie med både afslapning, sightseesing og shopping, ja så er et outletcenter da en oplagt mulighed for shopping delen, for her finder du mange butikker samlet et sted, og du ved med garanti at der er penge og sparer og dermed mulighed for at gøre en god handel, på både lokale og internationale mærker indefor mode, livstil, sport og meget mere.

Der ligger et center meget tæt på hovedstaden hvilket også er det største, det er nemt at komme til i både bil og med offentligt transport, hvis nu du skulle være i Belgien uden en bil.

I løbet af året er der forskellige events i outletcentrene og husk derfor altid at tjekke de forskellige hjemmesider ud, for mere inspiration inden din tur går ud til centret.

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B