GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Portugal

Outlet i Portugal

I Portugal er der to store outletcentre, og det ene er faktisk Europas største. De er begge meget flotte, og de har et stort udvalg af internationale samt lokale mærker, så du kan gå amok i f.eks. Burberry, Lacoste, Michael Kors, Benetton og mange andre. Der er et center i Lissabon og et i Porto som også er de byer, de fleste besøger, når de tager til Portugal.

 

Outlets i Portugal

Find nogle af de mest kendte og ikoniske designer mærker i et af outletcentrene i Portugal, har du længe ønsket dig noget fra Burberry men har været fornærrig til at købe det til fuld pris? ja så er chancen her måske nu, for på outlet er der altid op til 70% rabat.

Skal du til Portugal? så kan det vpære det var noget med en tur på outlet shopping? der er mange penge at spare end hvis du går i de samme butikker inde i byen, så hvorfor ikke bruge en shopping dag i et outlet center frem for i en by? for hvis du godt kan lide at gøre en god handel så er det her du skal tage hen.

Der ligger to centre i Portugal da landet jo ikke er så stort, et i Alcochete og et i Modivas, det ene er tæt på Porto og det andet på Lissabon, men der ligger også outletcenter lige på den anden side af grænsen i Spanien, som måske også kunne være en mulighed.

Du kan se alle outlet centre i Europa her 

Håber du får en god tur til Portugal

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B