GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Frankrig

Outlet i Frankrig

Her kan du se en oversigt over alle outletcentre i Frankrig. De fleste ligger tæt på større byer, så du kan tage på outletshopping, når du er i Paris, Lille, Troyes og andre franske byer. Fælles for alle centre er, at der er et stort udvalg af butikker, som alle har sat deres varer ned med min 30% og helt op til 80%. Så hvis du tager på ferie eller andet i frankrig, så tag lige og se på denne liste om ikke der skulle være et outletcenter på din vej. De er bestemt et besøg værd.

Franske outlets

Skal du en tur til det franske? Så hvorfor ikke tage til outlet? der er mange af dem i Frankrig da det jo er et land for mode og design, og derfor er der mange butikker med lige netop mode og det er både fra franske mærker men også mærker fra andre lande, samt både kendte og knap så kendte brands har butikker i et af de mange centre der ligger rundt omkring i landet, om du er i Paris eller Nice der er et i nærheden, landet er stort men det er udvalget af outlet shopping også.

Frankrig er kendt for deres gode stil og den vil du med sikkerhed kunne genkende når du kommer ud til et af de store outlet shoppingcentre hvor der er flot udsmykket og det hele bare oser af lækkerhed. Shopping kan være et lille afbræk fra den tur du er på, eller måske bare være en fast del af dine rejser.

Se alle outlets i Frankrig her

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B