McArthur Glen Roubaix

Kort for McArthur Glen Roubaix

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 19:00
Tirsdag kl. 10:00 - 19:00
Onsdag kl. 10:00 - 19:00
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 19:00

Adresse

44 mail de Lannoy
59100 Roubaix, Frankrig
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Designer outlet i Roubaix

I McArthur Glen i Roubaix, kan man købe div. designer labels til ekstremt billige penge. Et udvalg af deres mærker: Cerutti, Geox, Etam, Lee, Mexx, Salomon, Von Dutch.

Roubaix ligger tæt på den Belgiske grænse, og derfor i den nordlige del af Frankrig.

Når du er i området, så er der også andre muligheder, for at opleve andet end bare shopping.

Du kan bla. besøge et museum for kunst og tekstilindustri, eller en af de mange flotte kirker som ligger i byen, der er også andre shoppingcentre og markeder i byen, som bestemt også er et besøg værd.

Du kan også tage en sejltur på canal de Roubaix, og opleve byen fra vandkanten.

Du finder en masse information, om byen ved at søge efter Roubaix på google, hvor du kan finde deres officielle hjemmeside og deres turist guide, hvor der er alt den information, du behøver, for at gå på opdagelse i Roubaix.

Elsker du designer brands og vil du gerne have fat i nogle af de kendte franske og andre europæiske mærker, så er en tur til Roubaix et oplagt valg, her finder du nemlig rigtigt mange af de eksklusive mærker, som er sat ekstremt meget ned, og når der er udsalg i et outlet center, ja så er det rabat på rabat, og hvem elsker ikke det? Du finder for det meste kollektioner fra sidste år eller varer som er udgået, i butikkerne men det gør jo ikk noget for hverken brugen eller kvaliteten. Se hele listen over outlets i Frankrig