Marques Avenue La Seguiniere

Kort for Marques Avenue La Seguiniere

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 19:00
Tirsdag kl. 10:00 - 19:00
Onsdag kl. 10:00 - 19:00
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 19:00
Søndag kl. 10:00 - 19:00

Adresse

Z.I. de la Ménardière
Rue du Bocage
49280 La Séguinière, Frankrig
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Marques Avenue La Séguinière i Frankrig

Hos Maques Avenue La Séguinière i Frankrig finder du et stort udvalg af forskellige varer lige fra chokolade til lingeri. De har et bredt udvalg af forskellige mærker, hvor du kan gå på opdagelse i alt indenfor børnetøj, dametøj, herretøj, accessories, kosmestik og meget, meget mere. I deres udvalg af velkendte mærker kan du blandt andet finde Jil Sander, Aigle, Desigual, Emling, Chloé, Salamander, The Body Shop, Clarks, Converse, Kiko, Guess, Michael kors, Oakly og mange flere.

Når madtrængen sætter sig på eller du blot har brug for at smide fødderne op og få en kaffepause, kan du sætte dig på La Mie Câline.

Marques Avenue består af 7 forskellige outletcentre/villages som er fordelt rundt omkring i Frankrig. Dette outlet finder du i La Séguinière, som ligger nær Atlanterhavets strande. Kombinér derfor dit besøg hos outlettet med en tur til stranden, for at få det optimale ud af din dag.

Med et besøg til Marques Avenue La Séguinière, kan du være helt sikker på at der er noget for dig, der elsker at shoppe og spare penge på samme tid! Så tag et smut forbi deres hjemmeside, hvis du ønsker at finde flere informationer omkring deres mærker.