GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

England

Outlet centre i England

Her finder du en samlet oversigt over alle outletcentre i England, og der er mange. Så lige meget hvor i England du skal hen, så er der højst sansynligt et outletcenter i nærheden. Englænderne elsker at spare penge, og du finder da også et bredt udvalg af både mærker og produkter i de forskellige butikker. Der er både engelske brands såvel som udenlandske.

Kom med på outlet shopping i England, der er rigeligt af dem og de varierer meget i både størrelse og udvalg, derfor er det altid en god ide lige at tjekke deres hjemmesider ud inden du tager afsted, så du lige ved hvad du kan forvente, for der er mange forskellige butikker og nogle vil nok tiltale dig mere end andre.

Der er et kæmpe udvalg af outlets i England, Englænderne må være lige så vilde med at gøre en god handel som os danskere.

Du finder både Engelske mærker som Dune London, Kurt Geiger, Jeff Brands London, Radley London, Osprey London og mange andre, og som du kan se er de lige så vilde med at sætte London efter deres brands som vi i Danmark er med Copenhagen :-)

Men du kan finde alt fra strømper til køkkenmaskiner og rigtigt meget indefor mode og livsstil samt sport.

Tjek kortet med outletcentre ud, der kan du nemt få en oversigt over dem alle og se hvor på kortet du er så du nemt kan finde dem der er tættest på, og der er flere som ligger i kort afstand til hinanden, så hvis du gerne vil lidt på en tur kan du nemt kører til flere på samme dag.

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B