GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Bulgarien

I Bulgarien finder du kun et outletcenter, og det ligger i Bulgariens hovedstad Sofia. Men det er til gengæld også et stort center med et kæmpe udvalg af forskellige mærker og produkter. Der er både tøj, sko og møbler, og du kan altid spare min. 30%, når du shopper.

Vi kan ikke rigtigt kalde det her en oversigt over outletcentre, da der kun er et og det ligger i hovedstaden Sofia.

Her finder du et bredt udvalg af mærker fra både Bulgarske mærker men også internationale mærker, der er derfor en blanding af mærker som du måske kender og nogle helt ukendte for dig, derfor har du god mulighed for at gå på opdagelse i mærker som du ikke kender og måske finde noget nyt du ikke viste du manglede, der er altid mulighed for at spare en masse penge og hvis du går efter lokale mærker får du endda mere valuta for pengene end hvis du går efter de internationale som for det meste ligger i den dyre ende hvis man sammenligner pris og kvalitet.

der sker forskellige ting i centre i løbet af året, og der er også udsalgs perioder hvor tingene er sat ekstra meget ned og det er specielt i de perioder du kan gøre et kup, for så er der rabat på rabatten og det kan vi godt lide os der elsker at jagte et godt tilbud.

Tjek deres hjemmeside ud for åbningstider og andet info inden du tager afsted så der ikke er noget som overrasker dig undervejs. Og hvem ved måske de har en ekstra rabat eller noget via en kupon online som du kan bruge.

Tjek listen med outletcenter ud her

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B