Sofia Outlet center

Kort for Sofia Outlet center

Åbningstider

Ingen info om åbningstider.

Adresse

bul. Tzarigradsko Shose №92
1138 Sofia, Bulgarien
Find vej

Besøg website »

Sofia Outlet center i Bulgarien

Stort center som er centralt belligende, kun 15 min. fra centrum og kun 5 min. fra lufthavnen. De har en lang række kendte mærker som Kenzo, Mexx, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lloyd,Diesel, Salamander, Gerry Weber og mange andre. De har både kategorierne dame- herre og børnetøj, interiør og hjem, bøger og mere. Hvis du bliver sulten eller tørstig i løbet af dagen, så er der rig mulighed for at få noget at spise og/eller drikke på en af de mange restauranter eller caféer.

Det eneste outlet center i Bulgarien, er du til outlet shopping og skal du til Sofia er der her mulighed for at få en rigtig god shopping dag, der er mange kendte mærker til stærkt nedsatte priser, og udvalget er stort så der skulle gerne være noget for en hver samg, det er en god blanding af både lokale og internationale brands inden og mode og tilbehør, men også ting til dit hjem, så selvom du måske ikke er det store modedyr kan du alligevel måske godt finde noget du kan bruge.

Sofia ligger jo som bekendt i den vestlige del af Bulgarien og derfor langt væk fra det ellers populære turiststed Sunny Beach, så skal du på badeferie i Bulagrien ja så er der nok for langt at kører op til centret, men er du til storby ferie og skal tilbringe den i Sofia, ja så er det nemt at kører ud til outlet centret enten i bil eller bus.