GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Skotland

Outlet i Skotland

Skal du til Skotland, kan du her se, hvor i landet der ligger outletcentre. Der er ikke så mange, men de er til gengæld rigtig gode med et bredt udvalg af både internationale mærker og lokale. Der vil helt sikkert være mulighed for at finde noget, du kan bruge og selvfølgelig til en god pris. Der er hele året rundt altid op til 70% rabat og endda mere i udsalgsperioder. Alle centre har åbent alle ugens 7 dage - kun med undtagelse af nogle helligdage.

 

Outlets i det skotske

Du finder tre store outletcentre i Skotland et lige ved grænsen til England i byen Gretna Green, og to tæt på Edinburgh et sydfor i byen Livingston og så et nordpå i byen Devonside, det ligger lidt øst for Stirling som er en by der er værd at besøge, her finder du f.eks. et slot.

Men skal du til Skotland og vil du gerne have en shoppingtur hvorfor ikke ligesågodt tage den i et outlet center når nu de er der, og måske endda tæt på hvor du skal være, det kræver nok en bil at komme ud til dem da de ikke ligger lige midt i byen det kan også være man kan komme der ud med offentlig transport eller måske endda shuttlebus, men det kan du altid tjekke på det enkelte centres hjemmesider, hvor der altid er info om alle butikker, åbningstider osv. så det anbefaler vi altid at du lige tjekker ud inden du tager aftsed, da der kan være ændring i åbningstider eller andet som er værd at tage hensyn til.

Se alle de andre outletcentre i Europa 

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B