GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Tyskland

Outlet Tyskland

Skal du på tur til Tyskland, hvorfor så ikke slå vejen forbi et outlet center? De ligger godt placeret rundt omkring i landet og som regel altid tæt på motervejen, hvilket gør det utroligt let at komme til - også hvis du bare er på gennemfart.

Oversigt over outlet centre i Tyskland

Leder du efter et godt outletcenter til dit næste besøg i Tyskland, så kan du finde dem alle her. Vi har lavet en samlet oversigt til dig, så du kun behøver at lede ét sted. Det gør det meget nemt og overskueligt at finde. Alle outlet centrernes placering kan ses på kortet, og derfor kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilket outlet center som du muligvis kører forbi, næste gang du kører til Tyskland. 

Et outlet som hurtigt er blevet rigtig populært blandt os danskere er Neümunster Outlet, og det kan vi godt forstå. Det er et rigtigt godt shoppingcenter, og det er stort, så du kan nemt bruge en hel dag i Neümunster outlet. Det er altså en oplagt mulighed for en weekendtur til det nordtyske. Hvis du er til butikker som Hugo Boss, Converse, Diesel, Hunkemöller, Le Creuset og Levi's, så vil du helt sikkert finde dette outlet center interessant. Udover at servere en god shopping-oplevelse, så lover vi at deres spisesteder også servere god mad, hvis du er træt af fastfood fra motorvejs-restauranterne. Der er en del forskellige centre i Tyskland, så tjek lige oversigten og se om der er nogen på din vej.

Tag et kig forbi et at de populære tyske outletcentre og find lækkert kvalitetstøj til lagersalgs-venlige priser :)

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B