GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Polen

Outlet i Polen

Her kan du se hvor i Polen, du kan komme på outletshopping. Der er flere forskellige outletcentre at vælge imellem, og de ligger spredt rundt i hele Polen. Så ligemeget hvor i landet du skal hen, så vil du sikkert ikke have langt til det nærmeste outlet center. Alle centre har mange butikker og mange forskellige brands - også en del danske mærker som Bestseller og Ecco, men selvfølgelig også Polske mærker og internationale mærker. Du kan finde det meste og som alle andre outlets, så er dert altid 30 - 70% i rabat hele året rundt. Alle outletcentre i Polen har åbent alle ugens syv dage (bortset fra helligdage).

Outlets i Polen

Polen er et fantastisk land som mange danskere desværre går glip af, det er en skam for der er så meget at opleve i landet og deres storbyer byder på masser af kultur og ikke mindst arkitektur.

Og vil du gerne gøre en god handel, spare penge og have oplevelser til vilde priser? Ja så er Polen et godt sted at tage hen, priserne i Polen ligger langt under dem vi kender i Danmark, det vil du opleve hvis du går ud og spiser hvor du kan komme på de lækreste restauranter til langt under det halve af hvad det samme koster i Danmark, og det er derfor med at udnytte chancen for at få oplevelser du normalt ikke har råd til.

Når det kommer til outlet shopping er der meget at vælge imellem, og i Polen kan du også shoppe deres egne mærker og dermed få en bedre kvalitet til prisen, end samme kvalitet koster hos et internationalt mærke. Se alle outlets i Polen her

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B