Factory Outlet Krakow

Kort for Factory Outlet Krakow

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 21:00
Tirsdag kl. 10:00 - 21:00
Onsdag kl. 10:00 - 21:00
Torsdag kl. 10:00 - 21:00
Fredag kl. 10:00 - 21:00
Lørdag kl. 10:00 - 21:00
Søndag kl. 10:00 - 20:00

Adresse

Prof. A. Rożańskiego 32
32-085 Modlniczka, Polen
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet i det sydlige Polen

Factory outlet Krakow har mere end 100 forskellige polske og udenlandske mærker som: Levi’s, Benetton, Reebok, Nike, Puma, Tommy Hilfiger, Reserved, Adidas, Asics, Vero Moda, Desigual, Mango, New Balance, Calvin Klein, Geox og mange, mange flere endnu. Der er desuden over 1.400 parkeringspladser tilknyttet centeret, så det er nemt at finde en parkeringsplads, hvis du selv er kørende. Ydermere er 85 af pladserne reserveret til folk med børn.

Shopping i Krakow

Kæmpe outletcenter tæt på den Polske by Krakow som er et besøg værd for sine historiske bygninger og kultur.

Polen er et land som økonomisk ikke er på samme leje som andre europæiske lande, derfor er der også meget billigt at opholde sig og leve i Polen, det er for ex. meget billigt at gå ud og spise og opleve kultur i landet, derfor vil det være et oplagt feriemål for dig som godt kan lide at spare penge og samtidigt have mulighed for at få noget luksus.

Centret ligger lidt udenfor byen men det er nemt at komme til både i bil og med offentlig transport, da mange måske ikke lige kører til Krakow men nærmere tager flyet.

Mulighederne for at gøre en god handel er stor, og specielt på de Polske mærker som ligger i en lavere prisklasse end de internationale mærker, og du derfor kan få noget rigtig god klavlitet til en ekstremt lav pris, det er mærker som f.ex. 4F som er et sportsbrand der er meget kendt i Polen, og de fleste Polakker har noget fra det mærke.

Se andre outlets i Polen