Designer Outlet Warsaw

Kort for Designer Outlet Warsaw

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 21:00
Tirsdag kl. 10:00 - 21:00
Onsdag kl. 10:00 - 21:00
Torsdag kl. 10:00 - 21:00
Fredag kl. 10:00 - 21:00
Lørdag kl. 10:00 - 21:00

Adresse

Puławska 42 F
05-500 Piaseczno, Polen
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Polens største outletcenter

Det bedste og største outletcenter i Polen. Det er blevet nomineret flere gange. Centeret har et bredt udvalg af butikker, både store internationale brands og mindre polske brands. I centeret er der også flere restauranter, og der er også en kæmpestor legeplads, så du nemt kan få tiden til at gå sammen med hele familien. Du kan parkere på en af de 1.000 gratis parkeringspladser der er ved centeret. Du kan desuden med garanti spare fra 30 - 70 % hele året rundt!

Du finder et stort udvalg af både Polske og internationale mærker som giver dig op til 80% rabat i perioder, normalt er prisen imellem 30 - 70% rabat, hvilket også er meget godt ikke? 

Der er mærker som Amerikanske Polo Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, du finder også vores egne danske brands, Ecco, Only og Pandora, mens der er mange andre mærker som Michael Kors, Pinko, Bugatti og en lang række flere, da det er Polens største center er der mange butikker at vælge imellem og det er både designer mærker og lidt mere high street mærker som f.eks. Only.

Der er mulighed for at gøre en rigtig god handel når der er shopping i lange baner, der kan nemt bruges en halv eller en hel dag i centret, da der er så mange butikker at vælge imellem og hvis du er typen der sklal i dem alle ja så tager det nok lidt tid.

Se alle de andre Polske outletcentre 

Håber du gør et kup - god shopping