Wrocław Factory Outlet

Kort for Wrocław Factory Outlet

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 21:00
Tirsdag kl. 10:00 - 21:00
Onsdag kl. 10:00 - 21:00
Torsdag kl. 10:00 - 21:00
Fredag kl. 10:00 - 21:00
Lørdag kl. 10:00 - 21:00
Søndag kl. 10:00 - 20:00

Adresse

Graniczna 2
54-610 Wrocław, Polen
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet center i udkanten af Wroclaw. 

Her kan du shoppe hele dagen, hvis ikke du bliver træt. Der er så mange forskellige butikker, og endda flere danske mærker som Bestseller, Olsen, Ecco og Triumph, men der er selvfølgelig også andre brands, og det er lige fra Tommy Hilfiger til det polske Ziaja, så udvalget er stort, og priserne er små. Du får hele tiden rabat her, og i tilbudsperioder vil du opnå endnu mere rabat, og det kan være helt op til 80 %.

I det her outlet kan du virkelig spare penge de har altid op til 80% rabat, og det er på mange af de kendte mærker som nævnt ovenfor, det særlige ved det her outlet er at det ligger lige i udkanten af byen Wroclaw, normalt skal man længere væk fra byerne for at der ligger et outletcenter, men det her ligger meget centralt og er nemt at komme til både i bil og med offentlig transport.

Er du i Wroclaw er der meget at opleve i byen, de har ekstremt mange gode restauranter og jeg kan sige dig at det er billigt at spise ude i Polen, deres priser er langt under dem vi kender i Danmark og du kan derfor få nogle oplevelser, du normalt ikke ville betale for. Og der er selvfølge mange gode priser på modetøj og meget andet i centret.

Håber du får en rigtig god tur, og kommer du forbi en af de andre byer så kan du se hele listen med Polske outlets her