Annopol Factory Warsaw

Kort for Annopol Factory Warsaw

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 21:00
Tirsdag kl. 10:00 - 21:00
Onsdag kl. 10:00 - 21:00
Torsdag kl. 10:00 - 21:00
Fredag kl. 10:00 - 21:00
Lørdag kl. 10:00 - 21:00
Søndag kl. 10:00 - 21:00

Adresse

Annopol 2
03-236 Warsaw, Polen
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet i Warsawa

Centeret er placeret kun 10 min. fra Warsawa centrum, og det er nemt at komme til med offentlig transport. Centeret har 120 butikker med polske og internationale mærker som Desigual, Mustang, Vero Moda, Tatuum, Reebok, Levi’s, Nike, Lee Cooper, Wrangler, Simple, Diverse, Pompea, Calvin Klein og mange andre. Outletcenteret tilbyder også en række caféer og restauranter, hvor du kan få lidt mad og drikke som pause fra shoppingen.

Centralt placeret i Polen ligger Annopol Factory Warsaw.

Det er nemt at komme til både med bus og i bil der er gratis parkering.

Kom med på shopping i et af Polens største outlet shopping malls hvor der er masser af mode til gode priser, men også ting til hjemmet og meget andet, der er til hele familien og priserne er vildt gode, også taget i betragtning af Polen er et land som er billigt for os danskere at besøge da deres lønniveau og udgifter er noget lavere end i danmark, derfor kan du spare meget mere ved at købe Polske mærker, hvor du kan få meget for dine penge samlignet med de Internationale mærker som koster mere eller mindre det samme verden rundt.

Der er mange andre outlets i polen og det her er kun et af dem, måske du kommer forbi et af de andre på din vej, så tjek lige listen ud for dem alle.

Håber du finder noget du kan bruge hvis du kommer afsted, og hvis du gør så del endelig dine oplevelser med os på insta,.