GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Tjekkiet

Outletcentre i Tjekkiet

Der er indtil videre kun ét outletcenter i Tjekkiet, men det er til gengæld også stort. Det ligger lige op ad den Østrigske grænse, og der er over 200 forskellige brands.

 

Mon ikke der med tiden kommer flere outlets i Tjekkiet, da det ville være oplagt med et outletcenter tæt på den Tjekkiste hovedstad Prag, fordi der hvert år kommer rigtig mange turister, og det er altid en god idé at placere noget tæt på en europæisk hovedstad.

Det Tjekkiste outletcenter ligger meget tæt på Østrig, og du kan derfor med fordel besøge det - både med besøg i Østrig eller Tjekkiet. Det ligger lige langt fra Wien som fra Brno i Tjekkiet, og du kan nemt komme dertil i bil fra begge byer, da det ligger ud til en stor hovedvej. Den tætteste by på outlettet er Kleinhaugsdorf som ligger i Østrig, men da centeret kun ligger få km. fra græsen, er det den by som kommer tættest på.

Der er forholdsvis lagt til Prag, og en dagstur vil være lidt langt, for at komme til outlet, men er du derimod i bil til Tjekkiet, kan du med fordel, tage et smut ind omkring et af de mange outlet centre i Tyskland, som ligger på din vej ned til Tjekkiet, der ligger op til flere, langt motorvejen.

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B