GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Irland

Outlets i Irland

Skal du til Irland? Og kan du godt lide at spare penge?

Så se her. Du kan flere forskellige steder i Irland tage ud og besøge et outlet center. Der er flere forskellige at vælge imellem, og der er altid penge at spare på alt fra sko til møbler. Så skal du til Irland, så skal du da besøge et outlet.

Outlets i Irland

Er du i Irland? eller planlægger du en tur til landet? Ja så kan du her finde alle de outlet centre der er i Irland og der er lidt forskelligt at vælge imelle, og måske der er et tæt på det sted hvor du planlægger en tur til? Eller måske lige i nærheden af hvor du er lige nu?

Der vil altid være 30-70% rabat at spare i et outlet centre, og det er meget på mode og livsstils produkter men du finder også lidt andet, der vil være både internationale kendte mærker og så lokale mærker som du måske ikke kender, men som du kan gå på opdagelse i, hvem ved om du finder en ny favorit. 

Udvalget af butikker er stort derfor kan det også tage en del tid at komme igennem sådan et center, hvis du er typen der gerne vil se det hele og dermed også ind i alle butikker, så planlæg din dag hvis du skal derhen det vil nok tage længere tid end beregnet så husk at have god tid, der er heldigvis områder hvor man kan tage en lille pause og få lidt mad, kaffe eller en is.

Husk at du altid kan finde alle outlets i hele Europa her

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B