GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Schweiz

Outlets i Schweiz

Her kan du se hvor i Schweiz, du kan finde et outletcenter. Der er flere forskellige rundt i landet, og de har alle top designerbrands med op til 70 % rabat.

 

 

Det lille land midt i Alperne :-)

Skal du en tur til Schweiz? og vil du gerne på shopping? Ja så kan du her se hvor der er outlets henne i landet, og det kunne være du havde lyst til at ligge din vej forbi et af dem der er hele tre forskellig og de ligger godt fordelt i landet, så de ikke er for tæt på hinanden og lige meget hvor i landet du er er der ikke så langt til et af dem, de ligger alle sammen lidt uden for de store byer: Zürich, Bern og Chur men det er heldigvis nemt at komme der hen med bil eller med offentlig transport, hvis du skal med bus kan du finde ruterne på hver af outletcentrenes hjemmesider. Her finder du også altid aktuelle tilbud og events, og selvfølgelig åbningstiderne da de godt kan ændre sig lidt i forhold til højtider, ferie perioder mm,.

Schweiz er et land man skal opleve, de har den flotteste natur og de flotteste bygninger i deres byer, der er meget at opleve og det er både sommer og vinter, for om vinteren hvor landet er et oplagt skiferie paradis er det om sommeren værd til en vandretur eller en kulturel tur i en af de større byer, hvor du altid er omgivet af vand og bjerge, da de har store flotte søer flere steder, som man både kan bade i eller nyde en seljtur på.

Se alle outletcentre i Europa

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B