GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Grækenland

Græske outlet centre

Her finder du de outletcentre, der findes. Når du tager til Grækenland, er der ikke så mange, men det er helt sikkert et besøg værd alligevel. Så skulle du være i nærheden af det, så læg vejen forbi et center og se det store udvalg af nedsatte varer. Der er både et center i Athen og to i Thessaloniki.

Skal du på ferie i Grænkenland? Og vil du gerne på shopping? Men helst ikke betale fuld pris, for vi ved jo godt det kan være dyrt i turistområderne.

Så kom med på outletshopping i et af de centre som ligger i Grækenland, her vil du kunne sparer en masse penge og samtidigt med få en hyggelig stund ud af det, der er meget forskellige at vælge imellem i de tre centre som der er i Grækenland, der ligger et tæt på Athen og så to ved Thessaloniki, de to ved Thessaloniki er lokale centre mens det i Athen er et McathurGlen som er en kæde der har centre i hele verden.Du kan derfor både finde eksklusive mærker i den dyre ende men også andre mærker som er meget billige, og det er både intertaionale mærker og Græske mærker som du måske ikke kender, og derfor kan det være sktra spændene at gå på opdagelse når der er ting der er helt nyt for en.

Gør en dag ud af det når du skal på shopping, de rer så mange butikker at der godt kan bruges en del timer på dem, hvis du skal ind i dem alle kommer det til at tage noget tid, derfor er det også dejligt at der både re restauranter og cafeer hvor man lige kan tage en lille pause.

Se kortet med alle outlets her

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B