Kilver Court Designer Village

Kort for Kilver Court Designer Village

Åbningstider

Mandag kl. 09:30 - 17:30
Tirsdag kl. 09:30 - 17:30
Onsdag kl. 09:30 - 17:30
Torsdag kl. 09:30 - 17:30
Fredag kl. 09:30 - 17:30
Lørdag kl. 09:30 - 17:30
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Kilver St, Shepton Mallet
BA4 5NF Somerset, England
Find vej

Besøg website »

Kilver Court Designer Village i Somerset

Her finder du en masse luksuriøse mærker, primært engelske mærker, men alle i højeste kvalitet. Outletcenteret ligger på en gammel herregård med tilhørende park, og du kan stadig besøge haven eller endda holde bryllup der. Centeret har delt deres varer op i kategorierne: dametøj, herretøj, interiør og bolig og have og udendyrs varer. Hele stedet er virkelig indrettet så unikt, og det ligner ikke et hvert andet indkøbscenter, så hvis du ikke har behov for at shoppe, så er det stadigvæk et besøg værd. Det skal dog siges, at stedet tilbyder massevis af mærkevarer med over 50% rabat, så du kan gøre store besparelser ved at shoppe her samtidigt med, at du nyder udsigten.

Men hvis du udelukkende kommer for at shoppe, så kan du købe mærker som: Joseph Joseph, Bamford, Goose, Mih Jeans, Mulberry, Toast og mange andre.

Outlet shopping i Somerset

Skal du en tur på shopping, så ligger byen Shepton Mallet en times kørsel syd for Bristol, som er en større by som ligger tæt på vandet, outlet centret ligger lidt inde i landet men i de flotteste omgivelser, hvor der er rig mulighed for at tage en udflugtsdag da der er de skønneste naturområder tæt på.

Det er som sagt primært Engelske mærker, men du finder også lidt internationale mærker, så der er rigeligt at vælge imellem og i alle prisklasser lige fra de helt billige til de meget eksklusive, det betyder at der er shopping for alle med alle pengepunge.