Braintree Village

Kort for Braintree Village

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag LUKKET
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag LUKKET
Søndag LUKKET
Mandag LUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag LUKKET
Torsdag kl. 10:00 - 20:00
Fredag LUKKET
Lørdag kl. 10:00 - 19:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Charter Way, Chapel Hill
CM77 8YH Braintree, Essex, England
Find vej

Besøg website »

Braintree Village

Hos Braintree Village outlettet kan du finde et stort udvalg af dame- og herremode, sko, gaver, boligtilbehør, kosmetik og accessories. Det er et outlet med mere end 85 butikker, hvor du blandet andet kan spare helt op til 60% hele året rundt. Med et stort udvalg og altid lave priser er centeret bestemt et besøg værd. Af deres velkendte mærker kan der nævnes: Karen Millen, Bose, Lacoste, Le Creuset, The Body Shop, Wonderbra, Adidas, GAP, Hollister, Levi's, Polo Ralph Lauren og mange andre. De har været hjertet af den lokale befolkning i over 20 år og gør alt for at skabe en god oplevelse.

Når sulten melder sig eller du blot har lyst til en lille kaffepause, kan du besøge deres restauranter og kaffeshops. De har blandt andet Costa Coffe, Pizza Express, Top Dog samt Cookies and Cream - hvis du bare får lyst til en lille snack midt i din shopping.

Dette outletcenter ligger nord for London i byen Braintree, som ligger i hjertet af Essex. Du kan her kombinerer din shoppingtur med de forskellige familievenlige seværdigheder i nærheden. Du kan blandt andet finde Braintree Retail Park overfor, som har åbent om dagen til hen på aftenen eller prøv lykken med at skyde strike hos Namco bowling.