Lowry Outlet Mall

Kort for Lowry Outlet Mall

 

 

Åbningstider


Adresse

The Quays
M50 3AH Salford Quays
England
Find vej

Det eneste factory outlet shoppingcenter i Manchester. Der er åbent syv dage om ugen hvor du kan få besparelser på op til 60%. Med mere end 200 mærker fordelt over 80 butikker, kan du shoppe løs i hele centeret. Du kan finde mærker som Austin Reed, GAP, Petrolium, MBT, Bodum, Next og mange andre. Der er et stort udvalgt i både dame-, herre- og børnetøj, gavebutikker, kosmetik, accessories, sportsbutikker med mere.

Når madtrængen melder sig på, kan du slå dig ned i et af deres 400 sæder i deres store Food Court. Om du er tørstig, snaksulten eller det er tid til aftensmad er der et stort udvalg af både caféer og restauranter som Burger King, Costa Coffee, Harry Ramsden's, Nando's, Pizza Express og mange flere at vælge imellem.

Udover Lowry Outlet-shoppingcenteret kan du gå på opdagelse i de lokale omgivelser i det ungdomsfulde og livlige Manchester - både om dagen og om aftenen. Manchester er en af de mest populære byer at besøge i England og byen får alle til at føle sig velkomne. I centrum kan du finde alt fra barer, restauranter, museer, gallerier, parker, markeder og endnu flere butikker, du kan shoppe i.