La Vallée Village

Kort for La Vallée Village

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag kl. 10:00 - 20:00
Onsdag kl. 10:00 - 20:00
Torsdag kl. 10:00 - 20:00
Fredag kl. 10:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 20:00
Søndag kl. 10:00 - 20:00

Adresse

3 Cours de la Garonne
77700 Serris, Frankrig
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

 

La Vallée Village i Frankrig

Fans af designermærker vil være i fashion-himlen på La Vallée Village. De har mange kendte designer mærker som strækker sig fra avanceret chikke luksus sko og tasker samt fabelagtigt boligtilbehør. For den ultimative high-end fashion til ekstraordinære priser, tag en tur til La Vallée landsby. Af deres mærker kan nævnes: Guess, Fred Perry, Cavalli, Antik Batik, Jimmy Choo, Trussardi, Valentino, Missoni, og mange andre kendte mærker.

Når du bliver sulten kan du vælge imellem en masse caféer og restauranter som Menu Palais, Mum Dim Sum, Starbucks og andre.

Det er en oplevelse og bestemt et besøg værd, at tage til La Vallée Village. Gaderne er prydede med natur og teknologi blandet sammen! Der er grønne vægge, hænge planter og vinduespartier, som vrimler med naturen farver og blomstrede print. Dette brydes herved med et twist af den moderne teknologi med neonlys og dekoration, som giver et helt nyt univers blandet med naturen.

Hvordan kommer jeg så til La Vallée Village? spørger du så. Hvis du er med bil kan du tage en hyggelig køretur fra Paris, som varer 40 minutter. fra Reims tager det cirka en time at køre. Derudover kan du også tage offentligt transport ud til outlettet.