Fashion Outlet

Kort for Fashion Outlet

Åbningstider

Ingen info om åbningstider.

Adresse

Weiveldlaan 37
1930 Zaventem, Belgien
Find vej

Besøg website »

Fashion Outlet i Belgien

Fashion outlet ligger lige i yderkanten af Brussel, og de har en masse tøj til mænd, kvinder og børn. Der er besparelser på 30 - 70% på hele deres udvalg af mærker fører de bla. Armani, Diesel, Dolce & Gabbana, Cerruti, Selected, Name It. Calvin Klein og mange andre. Centeret er på over 2000 kvadratmeter, og de tilbyder tøj til både kvinder, mænd og børn. Der er åbent fra mandag til og med lørdag fra kl.10.00-kl.19.00 - der er lukket om søndagen.

Butikken ligger ved siden af Ikea, så der er rig mulighed for en god shoppingdag.

Skal du til Bruxelles og vil du gerne have lidt shopping på turen, ja så kan du tage til Fashion Outlet hvor de sælger en masse kendte mærker til rigtigt gode priser, der er tale om rester fra de populære mærker, som de kan sælge til dig med op til 70% rabat.

Skal du på tur ligger det tæt på Pizza Hut som jo er en populær restaurant, og som vi jo desværre ikke længere har i Danmark.

Outlet shopping er altid en god ting hvis du også bare elsker at gå rundt og kigge på butikker, her er et godt udvalg og du er altid sikker på at få en god pris, da varene altid er sat ned med min. 30% og de varer som har ligget i butikkerne i længere tid bliver sat endnu længere ned i pris, håber du vil tage en smut forbi og kom endelig med en anmeldese her på siden.